CodeSite.Send(csmDataset ...) shows only one record

Have a CodeSite question that doesn't fit into any of the forums below? Post it here.

CodeSite.Send(csmDataset ...) shows only one record

Postby hschmid67 » Wed Oct 04, 2017 3:41 am

Hello Ray,

I had this problem already quite often with the DAC-Components from Devart. Using the

codesite.send(csmDataset...) works but shows only one Record. Now I found an very old issue with

"TRzDBLookupComboBox displays only 1 row"

with the VCL Controls in Your forum from 2013 and the problem there seems to be the same as mine with Codesite. I get only one row of data. In this old post I found a solution, better: a workaround by going to the Dataset.Last and back Dataset.First. After this I get all rows/records of my Dataset in Codesite.

I use Devarts MyDAC, LiteDAC, SDAC and VirtualDAC. Currently I have the Problem with VirtualDAC VirtualTable.

I can live with this workaround but I just wanted to tell...

Regards
Harald
hschmid67
 
Posts: 5
Joined:
Mon Oct 03, 2016 11:21 am

Re: CodeSite.Send(csmDataset ...) shows only one record

Postby Raize Support » Sat Oct 07, 2017 5:49 pm

Thanks Harald,

That's interesting. I wonder if the DAC components are missing some implementation detail of the TDataSet specification.

Ray
Raize Software Support
Raize Software
http://www.raize.com
Raize Support
 
Posts: 622
Joined:
Fri Mar 25, 2011 9:04 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron